fredag 30 januari 2015

Den enögda kaninen

Jag har läst boken den enögda kaninen och den är skriven av Christoffer Carlsson.

den handlar om David och han är på väg till det lilla samhället som han har bott i efter han har flyttat för att studera filosofi. När han kommer till dalen träffar han fem gamla vänner som har hittat ett övergivet hus, de spenderar mycket tid där. De grillar, badar, solar och så har de huset som förråd för alla saker de har stulit och efter ett tag så börjar att lokalbefolkningen att bli oroliga och det förbättras inte när en person försvinner.

Jag tycker att boken var spännande och i boken så visste man inte vad som skulle hända. det var några saker som var konstigt stavade t.ex att det var konstiga mellanslag som skulle vara på andra ställen. Boken var det vid vissa tillfällen som det hände så mycket men det var inte så långt då och det tycker jag är en bra sak.

I boken så visste man att det skulle gå dåligt men man visste inte hur dåligt det skulle gå och och det gjorde så att man ville läsa vidare. jag skulle rekommendera boken till personer som kan läsa fast det inte händer så mycket och det var vissa delar av boken som författaren beskrev så att man blev äcklad och det är bra om man kan klara det bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar