onsdag 13 maj 2015

Pappersstäder

John Green
Ungdomsbok

Boken handlar om Quentin och Margoth som efter en lång paus i deras vänskap plötsligt tar en början igen när Margoth kommer in genom Quentins fönster en kväll. Margoth vill att Quentin hjälper henne genom en hämndnatt mot sin otrogne pojkvän bl.a. Men morgonen efter försvinner Margoth och då börjar Quentins jakt på Margoth. Han hittar ledtråder som kan leda till Margoth och får hjälp av sinna vänner med att hitta henne. Boken utspelar sig i Florida, USA och de åker runt lite överallt i staden.

Jag tycker att boken var bra och jag ser fram imot att se filmen som är baserad på boken. Den är kanske inte så spännande och fartfylld men den är defentivt bra om man vill ha något att läsa. Handlingen var intressant och unik och jag gillade verkligen den.

För att sammanfatta boken så handlar den om Margoth och Quentin som åker ut på en hämndnatt och dagen efter försvinner Margoth och Quentin ger sig ut med sina vänner för att hitta henne. Jag rekommenderar boken för tonåringar och personer som gillar lite kärleksäventyr i sina böker.

Pappersstäder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar