fredag 30 januari 2015

Omdöme om en bok

Själv tycker jag inte att denna typ utav bok är specielt kul att läsa men för att vara en deckare så blev dne bättre och bättre ju längre in i boken man kom. I början var jag lite förvirrad för det hända så mycket men allt föll på plats senare i boken. Det var många olika perspektiv och saker man fick hålla reda på får att förstå vissa saker och få den där aha upplevelsen när någon kommer på något som en annan person gjort mycket tidagre i boken.

Som sagt början var rätt lång tråkig och förvirrande och man fick läsa rätt noggrant för att förstå vissa delar men när man kom till andra fjärdedelen av boken så blev det bättre och man förstog mer, men det hända inte lika mycket på ett tag då. Vid lite mer än halva boken börja saker hända och den blev mycket mer spännande och livlig.

Boken är skriven i normal svenska alltså inte så mycket krångliga ord och konstig ordföljd utan texetn var enkel att förstå.

Jag tror författaren ville veta hur vissa familjer kan ha det och hur att även inom kärlek kan något så fel som mord och misshandel träffa. Tror också att hon ville visa hur det är i en polisutredning med denna typ av mord för jag tror att många undra varför någon skulle gå så långt som att mörde nån för nåt eller nån som de bryr sig mycket om, för det händer rätt ofta i verkligheten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar