fredag 17 maj 2013

När fotbollen är för stark.

Gillar du fotboll, spänning och kärlek? I så fall ska du läsa boken "Motståndarna" som Arne Nordin och Andreas Palmaer skrivit.

Både Noel och Tove älskar fotboll. Tove är nyinflyttad när hon träffar Noel ute på fotbollsplanen. De tar förgivet att de håller på  samma lag, men det stämmer inte. Tvärtom. Noel gillar Hammarby och Tove gillar AIK där hennes pappa spelar. Noel har en storebror som skulle göra vad som helst för Hammarby. Men han tror att hans lillebror skulle göra samma sak. Det ställer till det lite för Noel. Hur ska de få ihop det med alla problem?

Jag tycker att boken var spännande i början. Men boken var lite långtråkig och man kunde redan i halvvägs i boken lista ut vad som skulle hända i slutet. Jag tror att budskapet med den här boken är att man egentligen inte ska ta fotbollen på så jättestort allvar. För då kan det stå i vägen för viktigare saker.

Jag rekommenderar den här boken till dig som gillar fotboll, för då kommer du att vara mer inne i boken och mer intresserad.1 kommentar: