måndag 13 maj 2013

Så himla mycket kärlek så man dör

Här är en bok som heter Det är så logiskt alla fattar utom du och den är skriven av Lisa Bjärbo. Den handlar om kärlek väldigt mycket med kärlek. Men det handlar inte bara om kärlek mellan Adam – Ester, Johan – Ester och Amanda-Johan. Ester och Johan har varit bästa vänner från förskolan. Men nu vill Ester vara mer än vänner. Det är en bra bok som man bara vill läsa hela tiden. Jag själv tyckte den var helt okej att läsa. Den var väldigt bra ibland. Men ibland blev den tråkig tex när den  bara handlade om sånt man just då inte ville veta , för då var man så spänd att man bara ville läsa och se vad som händer. Så man fick stå ut med att läsa för man kunde ändå förstå att det kommer hända något bra snart.  Man blir lite generad av det som händer i boken.
Den här boken är en ungdomsbok som inte beskriver i detaljer. Man måste skapa egna bilder i huvudet. Den har många sidor ,175 sidor var det så man måste stå ut för i början, mitten och slutet var den väldigt bra. Den passar från 12- och uppåt.
P.S  Om du gillade denna bok så var det Lisa Bjärbo som skrev DEN  här boken. Hon har många fler böcker att läsa. Så börja läs hennes böcker för du kommer älska dem. J
Med vänlig hälsning en tjej som älskade denna bok J

Evelina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar